Kulturhuset Steinbruddet holder til i Doktor Londons vei 5. Det er innkjøring fra Rødtvetveien ved Kalbakken T-banestasjon. Vi har gratis parkering og godt om plasser. Velkommen :-)

 

Kommer du fra Sinsenkrysset

Kjør Trondheimsveien nordover til avkjøring Kalbakken. Så rett over rundkjøringen og 250 meter bortover Kalbakkveien. Ta til venstre  opp Nordtvetveien i 200 meter. Så fort du har kjørt under Trondheimsveien tar du Doktor Londons vei inn til venstre og følger denne i 200m.

 

Kommer du fra Nittedal

Kjør Trondheimsveien sørover til avkjøring Kalbakken. Så til venstre i rundkjøringen og 250 meter bortover Kalbakkveien. Ta til venstre opp Nordtvetveien i 200 meter. Så fort du har kjørt under Trondheimsveien tar du Doktor Londons vei inn til venstre og følger denne i 200m.

 

Kommer du fra E6 eller østkanten

Kjør Nedre Kalbakkvei nordover til Kalbakken. Ta til høyre i rundkjøringen og 250 meter bortover Kalbakkveien. Ta til venstre opp Nordtvetveien i 200 meter. Så fort du har kjørt under Trondheimsveien tar du Doktor Londons vei opp til venstre og følger denne i 200m.

 

Kommer du Østre Aker nordfra

Kjør avkjøring til Grorud. Kjør Grorudveien opp til Kalbakkveien. Ta til venstre opp Kaldbakkveien til toppen av bakken og ta så Nordtvetveien opp til høyre og følg den i 200m. Så fort du har kjørt under Trondheimsveien tar du Doktor Londons vei opp til venstre og følger denne i 200m.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter