Litt om hva som holder hus i Steinbruddet i dag.

Galleriet:  Steinbruddet leier ut lokalene til kunstnere innenfor forskjellige kunstretninger. Ta kontakt ved ønske om utstilling.

Skriveloftet arbeider det nå 5 kreative sjeler innen flere sjangre. Herifra kommer det nye bøker og spennede prosjekter gjennom hele året. 

Malegruppa i Steinbruddet består av 15 maleglade med felles ønske om å arbeide i et fellesskap. De møtes hver 14. dag for kreativ glede og inspirasjon. Malegruppa stiller ut en gang i året i galleriet. 

Tegneklubben har i dag 12 - 15 medlemmer og møtes også hver 14. dag for kreative aktivitet og felles glede. Et av årets høydepunkt er egne utstillinger i Steinbruddet. 

Fotoklubben: På medlemslista til Steinbruddet Fotoklubb er det 30 aktive medlemmer. Regelmessige møter, spennende prosjekter og hyggelig stemning preger Steinbruddets fotoklubb. Nye bilder utstillingen på Lilloseter fra påsken. Ny utstilling i Steinbruddet fra og med søndag 3. april 2016. Ta kontakt hvis du ønsker å bli medlem.

Vi har et kor i Steinbruddet. Steinbrudene. 24 glade korister i sin beste aldre fyller Steinbruddet med himmelsk sang og god stemning hver 14. dag. Koret er dessverre fullt inntil videre.

Steinbruddet har mange medlemmer. Vi ønsker å kalle de, - venner av Steinbruddet -. Har du lyst til å å være en venn og få informasjon om aktiviterer og utstillinger i Steinbruddet. Send oss en mail og vi setter deg på mail-lista vår, helt gratis:)

Vår egen Quiz klubb holder til i Steinbruddet. 16 bord med hver seg fem særdeles smarte Steinbrudd-medlemmer fyller lokalene en kveld hver måned. Høy stemning som alltid i Steinbruddet :-) Quiz mastere Bjørn Nygaard og Espen Enerly står for den meget solide gjennomføringen av konkurransen. Steinbrudddfolkets utgivelser gjør det ekstra stas å stikke av med premiene.

Mimre og strikkklubben møtes fortsatt på onsdager selv om kafeen er borte. Vår andre og nye strikkeklubb møtes en mandag hver måned til strikk, prat og hygge. 

Vi har et samarbeide med atelierfelleskapet ved Grorudparken. Trenger du et atelier eller ønsker øvingsrom for musikk? Send oss en mail og vi setter deg i kontakt med rette person.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter